PENGERUSI

Tuan Haji Yusmat Bin Mamat (B.Sc Pharm (PAK))

Pengerusi

Terima kasih kerana memilih Kels International (M) Sdn Bhd untuk menjadi sebahagian daripada hidup anda. Tahniah! Mengenai keputusan bijak anda untuk menyertai kami. Kami mengalu-alukan anda untuk Jenama Kels International (M)  Sdn Bhd. Kels memperkenalkan unsur-unsur produk makanan kesihatan dan keperluan harian. Kami akan berusaha untuk memastikan bahawa pelbagai produk yang dihasilkan Kels halal, selamat dan berkesan dan memberi manfaat kepada pengguna. Kami memberi jaminan bahawa Kels produk yang diperbuat daripada bahan-bahan yang berkualiti tinggi. Semua Produk Produk Kels adalah Selamat dan Pematuhan Standard Piawaian Malaysia. Kami komited untuk cabaran dan memberi tumpuan kepada mewujudkan perniagaan hari ini untuk hari esok dengan semangat yang membakar dan komitmen ke arah globalisasi. Insya-Allah, saya percaya gabungan produk yang kuat dan pasangan Kels usahawan berdaya saing kita boleh sama-sama berjaya dalam perniagaan ini.

PENGARAH URUSAN

Puan Hasnah Binti Zakaria (B.Pharm (Hons) USM)

Pengarah Urusan

Empat pakar perubatan ditemuramah oleh The Malaysian Insider berkata penyakit gaya hidup seperti obesiti, kencing manis, penyakit jantung dan beberapa jenis kanser di Malaysia sebelum ini hanya dikaitkan dengan negara-negara maju di Barat. menurut Dr Yap Yee Guan juga pakar kardiologi, "Empat daripada 10 orang yang berumur 30 dan lebih tua mempunyai tekanan darah tinggi. Ia amat menakutkan, lebih teruk daripada negara-negara maju," Meningkatkan taraf hidup seiring dengan pemodenan perubahan gaya hidup Malaysia mungkin punca peningkatan penyakit gaya hidup Malaysia hari ini. Kami di Kels International mempunyai formulasi makanan kesihatan dan dihasilkan badan kita sendiri untuk mengukuhkan mereka yang mengamalkan makanan kesihatan kita. Makanan kesihatan kita membawa kepada Molecular Reform Therapy (MRT) yang membantu membina kekuatan sel-sel badan. Mudah-mudahan produk Kels menjadi pemangkin kepada kesihatan rakyat Malaysia.

PENGURUS BESAR

Puan Nurezzati Binti Mohd Kamaruzaman (B.Business Admin (Hons) UPM)

Pengurus besar
“Syukur dipanjatkan kepada Allah S.W.T kerana dengan rahmat kasih sayangnya dikurniakan nikmat yang teragung untuk menjadi seorang yang berjaya dalam lapangan perniagaan KELS.Anda mestilah pandai mencuri.Jangan terkejut!! mencuri yang dimaksudkan ini bukanlah bererti perlu melakukan jenayah, tetap mencuri yang dimaksudkan adalah bijak mengambil peluang yang ada dalam dunia perniagaan di KELS yang mana peluang-peluang tersebut dapat membantu untuk meningkatkan lagi kejayaan perniagaan kita.
Ini kerana, tidak semua orang melihat peluang itu sebagai satu peluang.Mungkin ada yang melihat peluang itu sebagai satu kekurangan dan kelemahan berbeza dengan mereka yang berfikiran kreatif dan inovatif.Siapa sangka dari sekecil-kecil perniagaan boleh berkembang pesat sehingga melayakkan kita untuk bergelar jutawan melalui perniagaan Kels International (M) Sdn Bhd..
 
Insyaallah...”